Lauantaisin RadioFiiliksellä --> (Radio Finlandialla) soitetaan toivekappeleita terveisien kera. Lähetä oma terveisesi ja suomenkielinen toivekappale hyvissä ajoin!!

Lauantaina lähetys 3.3.2018 Suomen aikaa klo 18-20 ja Espanjan aikaa klo 17-19 paikassa Tauski Bar Fuengirola. 

>> tässä suora linkki toivelomakkeeseen :)

Radio Finlandia on ostanut Radio Fiiliksen kokonaan. Kauppaan sisältyy juuri kehitetty ohjelmointiteknologia ja studioautomatiikka. Julkaisemme uuden ohjelmakokonaisuuden huhtikuussa. Aarno Jokela siirtyy Radio Finlandian kehityspäälliköksi. Julkaisuvapaa 1.3.2018 Ohjelmajohtaja Heli Touru, Radio Finlandia

Fuengirolassa asuva visailija Sirpa Haste ja tuleva ravintoloitsija kertoo 5000000 € pyynnöstä ravintolan nimestä Fifty-sixty.

Uusinta Tiistaina 27.2.2018 klo 10:00 (klo 9:00 Espanjan aikaa)

Lauantaisin RadioFiiliksellä soitetaan toivekappeleita terveisien kera. Lähetä oma terveisesi ja suomenkielinen toivekappale hyvissä ajoin!!

Lauantaina lähetys 24.2.2018 Suomen aikaa klo 18-20 ja Espanjan aikaa klo 17-19 paikassa Tauski Bar Fuengirola. 

>> tässä suora linkki toivelomakkeeseen :)

Toimittaja Helena tapasi Espanjaan saapuneen Nina S Newtonin torstaina 15.2  ja avaa salaisuuksien verhoa, mitä uutta tulossa?

Kuuntele lähetystä perjantaina 16.2 klo 12 Espanjan aikaa ( klo 13 Suomen aikaa).

Fuengirolassa Koppas Music Baarissa järjestetyissä sinkkubileissä Napakymppipareiksi tuli Pauliina & Petri ja Saila & Pauli ja ylimääräisellä lisäkierroksella tuli pariksi Tartsi&Enriki!

Kuuntele uusintalähetys tapahtumasta, monia haastatteluita ja saimme microfonin ääreen myös otsikoissa olleen Markku Mutasen.

Onnistuiko sinkkubileet, siitä kertoo lopuksi ravintolan omistaja Pekka Kaleva.

Uusintalähetys maanantaina 12.2.2018 klo 20.00 (suomen aikaa 21.00)

>>tässä linkki soundcloudiin jossa lähetys kuunneltavissa podcastina

RadioFiilis mukana menossa, juontaja Helena Linström

Tätä luvassa perjantaina 9.2.!!! 80/90-luvun musadisco ja sinkkubileet!

Nauti nostalgisesta musiikista jota meille tarjoilee DJ Ismo ja sinkuilla mahdollisuus löytää kulta kainaloon ystävänpäiväksi!

Napakympin osallistujille luvassa drinksut Koppasin puolesta ja yllätyspalkinnot Cocina bar Witistä ja Bar Yanoksesta!
Napakymppiin voit ilmottautua Koppaksen facebookin kautta yksityisviestillä!

Lauantaisin RadioFiiliksellä soitetaan toivekappeleita terveisien kera. Lähetä oma terveisesi ja suomenkielinen toivekappale hyvissä ajoin!!

Lauantaina lähetys 10.2.2018 Suomen aikaa klo 18-20 ja Espanjan aikaa klo 17-19 paikassa Tauski Bar Fuengirola. 

>> tässä suora linkki toivelomakkeeseen :)

Hyvinvointikuntayhtymän palveluja on eilisestä lähtien vaikeuttanut Provincia Oy:n palvelinympäristössä oleva virtuaalivaluuttaa louhiva haittaohjelma. Louhintaohjelma kuormittaa ja hidastaa työasemia, palvelimia sekä tietoverkkoa. Saastuneita koneita on Lahden verkossa kymmeniä.

Saastuneiden laitteiden koneiden joukossa on laitteita, joihin on tehty viimeisimmät tietoturvapäivitykset. Haittaohjelmaa analysoivat useat tietoturvayhtiöt, eikä sen leviämistapa ole toistaiseksi tiedossa. Haittaohjelman poisto vaatii saastuneen koneen uudelleenasennuksen.

Haittaohjelman leviäminen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmiin ja muualle yhtymään sekä sovellustoimittajille on estetty katkaisemalla kaikki tietoliikenneyhteydet Lahden kaupungin verkkoon, sillä vuotoriski on edelleen mahdollinen. Yhteyksien katkaiseminen estää kaupungin verkon alueella olevista hyvinvointiyhtymän toimipisteissä sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmien käyttämisen. 

Häiriö aiheuttaa edelleen merkittäviä ongelmia terveysasemien ja hammashoitoloiden toimintaan

Akuutisti sairastuneita kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita pyydetään ottamaan yhteys Terveysneuvoon ja tarvittaessa Akuutti24:ään ensin puhelimitse. Jos asiasi ei vaadi välitöntä arviota, pyydämme ottamaan yhteyttä myöhemmin. Verikokeita tai röntgenkuvia saadaan rajallisesti häiriön aikana.

Ajanvarauspotilaat pyritään hoitamaan Lahden terveysasemilla ja hammashoitoloissa, mutta häiriön vuoksi kaikkea vastaanottoon sisältyvää ei välttämättä pystytä käynnillä hoitamaan. Sähköiset reseptit eivät toimi ja pyydämme mahdollisuuksien mukaan potilaita lykkäämään kiireettömiä reseptien uusimispyyntöjä. Toistaiseksi uusimispyynnöt eivät välity Kanta -palveluiden takia.

Häiriön kestosta ei ole tietoa. Tiedotamme asiasta seuraavan kerran maanantaina.

Päivitys 13.22

Tietoliikenneyhteydet Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän välillä on katkaistu varotoimenpiteenä haittaohjelman leviämisen estämiseksi.

Tämä on aiheuttanut torstaina ja perjantaina viivästymisiä täydentävässä ja ehkäisevässä toimeentulotuessa sekä muissa sosiaalihuollon maksuissa. Tietojärjestelmäongelmat hidastavat myös asiakaspalvelua. Häiriöstä huolimatta akuutit ja kiireelliset asiat kyetään hoitamaan.

Häiriö aiheuttaa myös sähköpostiliikenteeseen häiriöitä.

Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä ohjaus- ja neuvontapalveluihin 

  • Työikäisten palvelut, arkisin klo 9-15
    p. 03 819 4850
  • Lapsiperhepalvelut, arkisin klo 9-15
    p. 044 416 4407
  • Vammaispalvelut, arkisin klo 9-12
    p. 03 819 4850

Häiriötilanne jatkuu toistaiseksi

Provincian ICT -palvelut on saanut pysäytettyä haittaohjelman toiminnan ja jatkaa palvelinympäristön puhdistamista haittaohjelman poistamiseksi. Pahoittelemme tilannetta ja asiakkaillemme aiheutunutta haittaa.

Lauantaisin RadioFiiliksellä soitetaan toivekappeleita terveisien kera. Lähetä oma terveisesi ja suomenkielinen toivekappale hyvissä ajoin!!

Lauantaina lähetys 3.2.2018 Suomen aikaa klo 18-20 ja Espanjan aikaa klo 17-19 paikassa Tauski Bar Fuengirola. 

studiossa Aarno, Hellu ja Riikka

>> tässä suora linkki toivelomakkeeseen :)

RadioFiilis on hyvän fiiliksen radiokanava netissä - hyvää musiikkia laidasta laitaan ja mielenkiintoisia haastatteluja

TOIMITUS

+358 45 7876 9976